بهترین جوابم به قاضی چی میتونه باشه که بفهمه کلاهبرداری میخواد بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #37039090

دورد.بنده به همراه برادرم خواستیم ملکمون رو برای حل مشکلات اقتصادی خودمون بفروشیم که طرف املاکی آشنا بود و ما بهش اعتماد کردیم کاغذی بین ما نوشته شد امضا کردیم اون گفت یک هفته دیگه پولتون آماده هست ما هم قبول کردیم ولی ایشون یک هفته بعد پول رو نداد ما هم بهش گفتیم برات امضا زدیم از کاغذ سواستفاده نکن اون هم گفت خیالتون تخت بهم اعتماد کنین.چند ماه بعد دیدیم بهمون زنگ زد گفت مشتری جدید براتون آوردم باید بریم سر زمین اونجا رو متر کنیم فلان قدر زمین میخواد گفتیم پول داره زمین بخره گفت خیالتون تخت بعد که داشتیم متر میکردیم دیدیم زمینی که از مادرمون به ارث رسیده و قرار بود بین چهار تا خواهر و سه برادر تقسیم بشه شبانه توسط یکی از دایی هامون رنگ و علامت جابجا شده برای دزدیدن زمین.برای همین من به شخص املاکی گفتم متر رو جمع کنین زمین ما کمه احتمالا و ما باید دوباره متر کنیم من باهاتون املاک نمیام برای معامله باید با خانوادمون مشورت کنیم بعد املاکیه گفت مگه تو نبودی اون روز به من امضا دادی؟گفتم ربطی به این موضوع نداره تو پول مارو ندادی و گفتی من با اون کاغذ کاری ندارم نکنه میخوای بدون نا با این شخص معامله کنی؟ گفت نه نه خب اگه نمیشه بهم بگو که منم گفتم فعلا نمیفروشم بعد از یک ماه باخبر شدیم طرف همون روز مشتری رو برده داخل املاک اون و اونجا زمین رو بهش فروخته و از صد و بیست میلیون چهل و نه تومنش رو گرفته بیست تومنش رو داده دست برادرم و بقیه رو خودش برداشته به من هم چیزی نمیگفتن تا اینکه بالاخره فهمیدم زمین رو بدون حضور من فروخته برای همین من رفتم پیشش و نامه فسخ قرارداد زمین خودم رو ازش گرفتم حالا نمیدونم قبول باشه یا نه برای همین اون مشتری جدیده شاکی شد که چرا باهام فسخ کرده و شکایت کرده در صورتیکه نصف پولش رو نداد هنوز شکایت هم کرده که ما نمیزاریم بره داخل زمین خودش.نوزدهم مرداد دادگاه داریم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبایعه نامه ای که بین شما تنظیم شده در صورتی که حق فروش داشتید معتبر و مفاد ان برای طرفین لازم الاجراست .اصل بر لزوم قراردادهاست .ولی اگر شما شرایط فسخ رو داشته باشید میتونید از خیارات استفاده کنید و تایید فسخ رو از دادگاه بخواهید .میتونید دعوی متقابل هم در مقابل دعوی اون شخص مطرح کنید که توامان رسیدگی شود .