ابلاغیه فسخ نکاح بدون امضای مامور ابلاغ معتبر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۶ #37037036

سلام
زوجه هستم، دیشب ساعت ۱۰ شب ابلاغیه ای ( تک برگ ) جهت رسیدگی به طرح دعوی زوج علیه من مبنی بر فسخ نکاح را از لای در منزل پدری خود برداشتم که ابلاغ شونده نام من ذکر شده، اما کدپستی اشتباه است و مشخص است که برگه ای روی آن منگنه شده بوده که کنده شده و نام و نام خانوادگی و امضا مامور ابلاغ ندارد و فقط امضا و مهر تنظیم کننده دارد بابت ابلاغ از من، اثر انگشت و یا امضایی گرفته نشده است. شایان ذکر است که چند ماهی است که بابت مطالبه مهریه اقدام کردم و در مرحله بدوی زوج محکوم به پرداخت شدند و در تجدیدنظرخواهی ایشان نیز همان رای بدوی تایید شده است.
۱. آیا این ابلاغیه معتبر است؟
۲. شکایت با موضوع فسخ نکاح با توجه به اینکه من بیماری ای ندارم و باکره هستم و تدلیسی در ازدواج از جانب من صورت نگرفته است، آیا نتیجه ای دارد؟

باتشکر از پاسخگویی کارشناسان و وکلا

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا چنانچه در سامانه ثنا ثبت نام کرده اید این ابلاغیه فاقد اعتبار است
ثانیا برای دادخواست فسخ نکاح خواهان باید دلیل فسخ و مدارک استنادی خود را ارائه نماید و در صورت ناکامی در این خصوص دعوای ایشان محکوم به رد است

علت آنکه برگه ها کنده شده و منگنه هست ؛ چون کسی منزل نبوده مامور ابلاغ باخودش برده که همسایه ها متوجه نشون از موصوع شکایت .
ابلاغیه درست است
اگرثنا دارید ازطریق ثنا به شما ابلاغ خواهد شد

ابلاغ درست است و بهتر است برای دفاع حضور پیدا کنید و شکایت زوج به نتیجه نمیرسد

باسلام. طبق ماده ۷۰ آیین دادرسی مدنی اگر شخصی در محل حضور نداشته باشد از طریق الصاق ابلاغ صورت می گیرد بنابراین ابلاغ صحیح است. شما برای دریافت سایر پیوست‌ها به شعبه مربوطه مراجعه نمایید یا از طریق سامانه ثنا اقدام لازم را صورت دهید