آیا حق حبس زوجه و مهریه به تداوم زندگی کمک می کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۱ #37032844

آیا حق حبس زن و مهریه به تداوم زندگی کمک می کند؟
مگه تمام قوانین برای پایداری زندگی ها وضع نشده اند؟
پس چرا نگاهی به پرونده های طلاق در دادگاها که میاندازیم میبینیم تمام پرونده هایی که زوجه از حق حبس زوجه و دریافت مهریه استفاده کرده است منجر به طلاق شده است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این قوانین با توجه به شرع و انصاف و عدالت وضع گردیده است و از طرفی حق زن است که نبایستی پایمال شود . بهرحال زوج مهریه را بایستی در همان اول بپردازد و اینکه وقتی زوجه مهریه را مطالبه نماید و زوج نیز بعد از آن طلاق را پیش میکشد نوعی خودخواهی در وجود شخصیتی برخی از افراد است .

یکی از حقوقی که در فقه امامیه و قانون مدنی برای زوجه به رسمیت شناخته شده، حق حبس در نکاح می باشد
یعنی زوجه می تواند در صورت حال بودن مهر تا دریافت تمام مهر از انجام وظایفی که در مقابل زوجه دارد امتناع نماید.

باسلام این حق با توجه به قانون و شرع قرارداده شده است

سلام . حق حبس مطابق قانون برای زوجه ایجاد شده و می تواند آن را اجرا کند .