از سال ۸۶ تا الان ارزش پول زیاد شد؛ آیا اقدام کنم روی این برگه نتیجه ای داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۸ #37025107

با سلام و خسته نباشید .
سال ۸۴ عقد کردم و سال ۸۶ طلاق گرفتم تو محضر مهریه ام را بخشیدم ولی ۲ ملیون تومن از من قرض کرده بود فقط اون و درخواست کردم چون شهریه دانشگام بود طرف نوشت امضا کرد انگشت زد و مهر محضر خورده که ۲ تومن و بهم بده .

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق ارسال اظهارنامه موضوع را اطلاع دهید در صورت عدم اقدام دادخواست مطالبه وجه را به انضمام خسارت تاخیر در تادیه مطرح نمایید

درود
خسارت تاخیر تادیه ملزم مطالبه از جانب شماست.

با درود
می‌توانید اقدام نمایید و از آنجا که سند عادی است و تجاری نیست، از زمان تقدیم اظهارنامه و دادخواست خسارت تاخیر شامل می‌شود نه از زمان نگارش آن نوشته.

باسلام
بله ابتدا با ارسال اظهارنامه مطالبه کنید سپس دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

بله می توانی در دفتر خدمات قضایی بخواسته مطالبه وجه با احتساب تاخیر تادیه وکلیه خسارات قانونی دادخواست بدی