امکان مطالبه مجدد مهریه از طریق اجراییه ثبت وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۵۹ #37004258

خانمی کل مهریه خود به تعداد ۳۱۴ عدد سکه را در دادگاه به اجرا گذاشته و حکم صادر شده مبنی بر پرداخت ۵۰ عدد و ماهی یک و نیم سکه، در ضمن اموال شوهر هم توقیف شد، یک ماشین و یک خانه که هر دو رفع توقیف شده، این خانم مجدد از طریق اجراییات ثبت تعداد ۱۰۰ عدد سکه را به اجرا گذاشته است و خانه و ماشین شوهر را مجدد توقیف کرده است.

آیا خانم می تواند از این طریق مهریه خود را مجدد مطالبه کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قسمتی را از دادگاه و قسمت دیگر را از ثبت اقدام نموده میشود در غیر اینصورت با ارائه حکم دادگاه به اداره ثبت میتوانید درخواست رفع توقیف نمایید .

سلام . خیر حق مطالبه یک طلب از دو مرجع را ندارد و مطالبه دوم باطل است .

امکان مطالبه همه مهریه ، هم از دادگاه خانواده و هم از طریق اداره اجرای ثبت میسر نیست به عبارت دیگر یک دین را نمی توان از دو مرجع مطالبه کرد.

اما می توان قسمتی از مهریه را از اداره اجرای ثبت تقاضای اجرا کرد و برای قسمتی دیگر از طریق دادخواست مطالبه مهریه و دادگاه اقدام کرد

با سلام واحترام
اینکه زوجه بخواهد از دو مرجع حق خود را مطالبه نمایید مسیر نمی باشد و شما میتوانید با استناد به حکم صادره از طرف دادگاه مبنی بر پرداخت مهریه از آن طریق ،درخواست رفع توقیف از اموال خود از طریق اجرای ثبت بخواهید

با سلام
مطالبه حق به طور همزمان و از طریق دو مرجع موازی به طور کلی میسر نبوده و شخص میتواند مستند به حکم صادره توسط دادگاه رفع توقیف از اموال خود از طریق اجراییات ثبت را درخواست نماید .