من مبلغ ۳ میلیون انتقال دادم به حساب فروشنده ولی خبری از بنگاه نشده چطوری میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۵ #37004130

سلام وقت بخیر خسته نباشید من یه خونه میخواستم معامله کنم و مبلغ کلی آن شد ۹۵ میلیون بعد فهمیدم عقب نشینی داره رفتم فسخ کنم بعد اول قرار داد که من امضا زدم هیچ چیزی در مورد پشیمان پولی یا مبلغ فسخ قرار داد ننوشته بودن و من عکس گرفتم ولی بعد که رفتم فسخ کنم نوشتن اگه فسخ کنم ۱۵ میلیون باید بدم ولی من همه اینا رو عکس گرفتم از اول قرار داد بهشون نشون دادم الان من فقط مبلغ ۳ میلیون انتقال دادم به حساب فروشنده ولی خبری از بنگاه نشده چطوری میتونم شکایت کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی شما به راحتی میتوانید از طریق اتحادیه و دادسرا علیه نامبرده شکایت فرمایید، موفق و موید باشید

هم می توانید به اتحادیه صنف املاک مراجعه و از لحاظ صنفی از متصدی مشاوراملاک شکایت کنید و هم اینکه در دادسرا علیه متصدی مشاوراملاک شکایت کیفری مبنی بر جعل مطرح نمایید.