نحوه مهاجرت فرد مشمول با وثیقه زیارتی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱ #36941016

درود بر شما، وقتتون بخیر باشه. کسانی که مشمول نظام وظیفه هستند باید برای خروج از کشور و دریافت پاسپورت وثیقه بذارن و خب چندین نوع وثیقه داریم اعم از وثیقه سیاحتی، زیارتی، تحصیلی و... .من قصد دارم در مقطع کارشناسی در خارج از کشور تحصیل کنم و برای مقطع کارشناسی ایران معافیت تحصیلی و وثیقه تحصیلی نمیده و خب باید با وثیقه سیاحتی و توریستی از کشور خارج شد. حال آیا میشه با وثیقه زیارتی به کشور عراق رفت و بعد به کشور مورد نظر رفت؟ چون مبلغ وثیقه زیارتی بسیار کمتر از وثیقه سیاحتی هست. ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،خیر این وثیقه صرفا برای کشور به مقصد زیارت است

با سلام احتمالا موقع بازگشت به ایران دچار مشکل خواهید شد

با سلام
با متخصصین امور مهاجرتی مشورت نمایید.

سلام با وکلای مهاجرت مشورت کنید.

سلام
بهتر از با مراکز مهاجرتی مشورت بفرمایید

با درود ، بنظرم شاید بتوانید با این روش از کشور خارج و به عراق مسافرت کنید از عراق به کشور ثالث رفتن برات سخت خواهد بود و اگر هم توانستید به کشور ثالث برید، شاید شرایط دانشگاه آن کشور را نداشته باشید، بهتر است جزییات را با وکیل مهاجرتی مشورت کنید