درخواست سفته ی حسن انجام کار چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۴ #36936431

با عرض سلام
بنده ۶ ماه مسوول شبکه ی شرکت فولادی بودم که در قبال ضمانت حسن انجام کار سفته سفید به مبلغ ۲ میلیارد تومان به کارفرما تحویل دادم و شرکت موکول کرد به یکسال بعد اما بنده اظهارنامه از طریق دفتر قضایی ارسال کردم ولی پاسخی از ایشان دریافت ننمودم. حالا چگونه می‌توانم اقدام کنم
باتشکر

مشاوره حقوقی سفته
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید دادخواست استرداد لاشه سفته را در دفتر خدمات الکترونیک قضایی علیه شرکت ثبت کنید.

دادخواست استرداد سفته ها را ارائه کرده و دلیل ارائه و استرداد را در شرح دادخواست قید کنید.

جهت استرداد لاشه سفته خود می توانی از دفتر خدمات قضایی اقدام کنی

دادخواست استردادلاشه سفته تقدیم کنید

بله شما میتوانید دادخواست استرداد دهید

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست استرداد سفته را بدهید با پیوست اظهارنامه ارسالی و اگر پاسخ داده اند پاسخ اظهارنامه و سایر دلایلی که داریدـ

با سلام .
درخواست استرداد لاشه سفته را بدهید