می توانم به عنوان خیانت در امانت بابت سفته امانتی از کارفرما شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #36908339

بعد از استعفا از شرکتی حقوق عقب افتاده ام پرداخت نشد، اداره کار شکایت کردم حکم صادر شد و کارفرما محکوم به پرداخت شد ولی با وجود حکم اداره کار، کارفرما از پرداخت سر باز می زند و حتی سفته ای که بابت حسن انجام کار از من به امانت دارد را پس نمی دهد.
می توانم به عنوان خیانت در امانت بابت سفته امانتی از کارفرما شکایت کنم؟
و مدت زمان رسیدگی به شکایت چقدر است؟
و راه بهتری برای رسیدگی و نتیجه دادن وجود دارد یا نه؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سفته به عنوان ضمانت ( حسن انجام کار ) بوده لذا جرم خیانت درامانت منتفی است

سلام
تا وقتی نسبت به سفته ها اقدامی نکرده خیانتی صورت نگرفته شما می توانید دادخواست استرداد سفته را به دادگاه حقوقی بدهید

سلام
ضمن ارسال اظهارنامه سفته و حقوق معوقه را طبق حکم اداره کار مطالبه نمایید در صورت عدم پرداخت برای سفته شکایت خیانت در امانت نمایید و برای حکم اداره کار نیز تقاضای صدور اجراییه نمایید

با سلام ابتدا با ارسال اظهارنامه سفته را مطالبه کنید در صورت عدم استرداد امکان طرح شکایت خیانت در امانت وجود دارد