بعد از اینکه زمان تجدید نظر به پایان میرسد میشه اعتراض زد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۰ #36904285

در تاریخ ۹۸/۱۱/۲۹ رای طلاق به نفع من صادر شد و همسر من ۴۴ روز فرصت اعتراض داشت ۲۲روز تجدید نظر و ۲۲ روز فرجام خواهی که ۱۴ فروردین زمان اعتراض این آقا به پایان رسیده ۲۵ فروردین رفتم دادگاه برای کارای دفترخانه میگن ایشون ۱۸ فروردین اعتراض زده میخوام بدونم وقتی ۴ روز از مهلت اعتراض این آقا گذشته چطوری قبول کردن من کجا باید شکایت کنم

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر فرجه زمانی به پایان رسیده باشد رد خواهد شد

تاریخ ابلاغ به ایشان راباید مدنظرقرارراد نه صدوررای

مهلت تجدیدنظزخواهی و فرجام خواهی احکام خانواده ۴۲ روز می باشد . با توجه به تاریخهای اعلامی ، دادگاه بدوی می بایست قرار رد تجدیدنظرخواهی به دلیل «طرح در خارج از موعد مقرر قانونی» را صادر نماید که این قرار نیز ظرف ۲۰ روز قابل اعتراض و تجدیدنظرخواهی است .

احتمالا یکی از دلایل عذر موجه رو داشتن که مورد موافقت قرار گرفته است

با سلام
اگر در فرجه قانونی اعتراض نکرده باشد دادگاه تجدیدنظر لایحه تجدیدنظر خواهی را رد خواهد کرد لیکن زوجه میتواند طی لایحه ای اعتراض خویش را به دادگاه تجدیدنظر اعلام نماید