آیا بیمه پول منو میده و اگه نداد آیا از شخص مقصر میتونم بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۴ #36900131

سلام خسته نباشید
بنده یه تصادفی با شخصی کردم و مقصر ۱۰۰ درصد اون آقا بود، حالا بنده مطالبه وجه کردم، بعد کارشناسی سه نفره که دادم خسارت وارده ۸ میلیون گرفتن، که ۲ میلیون افت قیمت ماشین و پنج میلیون خرج کرده من بود که فاکتور دارم،(( درضمن سقف بیمه اون آقا ۷ میلیون ۷۰۰ هزار تومان بود )).. از این ۸ میلیون دو میلیون نهصد هزار تومان قبل کارشناسی همون دو سه روز بعد تصادف بیمه بهم داد. قاضی الان رای صادر کرده، ۷ میلیون ۷۰۰ هزار تومان بیمه بده حتی افت قیمت ماشین رو باید بیمه بده..مابقی ۳۰۰ هزار تومن را خود شخص باید بده..الان بیمه اعتراض زده که افت قیمت و بیمه نمیده. بعد بیمه ادعا میکنه که من تعهد نامه ای رو امضا کردم مبنی بر اینکه هیچ حق حقوقی ندارم. از این موضوع روح بنده هم خبر نداره نماینده بیمه امضاعی که از من گرفت به عنوان واریز پول و شماره کارت واسه منه حرفی از تعهد نزد بنده هیچ تعهد محضری به بیمه ندادم او نمایده هم لابه لای اون برگها از من امضا گرفته و اجازه خوندن نداد و حتی بابت این نوشته صحبتی نکرد ( همین صحبت هارو توی دفاعیاتم نوشتم فعلن قاضی ندیده)).. حالا از شما خواهش میکنم بگویید تکلیف بنده چیه؟ آیا بیمه پول منو میده و اگه نداد آیا از شخص مقصر میتونم بگیرم خواهش میکنم جواب منو بدین. درضمن پرونده ده روز دیگه به درخواست بیمه باید بره واسه دادگاه تجدیدنظر.. ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زمانی که شرکت بیمه خسارت را میپردازه اقدام شرکت به نمایندگی از بیمه گزار محسوب میشه وقتی که با امضاء آن برگه اعلام رضایت کردی عدول از رضایت مسموع نیست در نتیجه غیر از وجهی که دریافت کردی نه دیگه میتوانی از شرکت بیمه خسارت بگیری و نه از طرف

درود برشما
رای صادره از دادگاه کاملا صحیح است و افت قیمت هم جزء خسارات مالی وارده به زیاندیده است