آیا خسارت بنده به نرخ روز محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۲ #36896659

باسلام/بنده ملکی رو سال ۹۷از خانمی که زوجه دوم و قیم آقای محجوری بودن به مبلغ ۲۰۰میلیون تومان خریداری کردم.قیم سال۹۸ ومحجور سال ۹۹فوت کردن والان ورثه دادخواست بطلان معامله رو مطرح کردن
۱-آیا خسارت بنده به نرخ روز محاسبه میشود و از ونجایی که من با ایجاد امکاناتی باعث افزایش ارزش بنا و ساختمان شده ام اینگونه هزینه ها بهمن بازگردانده میشه
۲-درحال حاضر که قیم فوت کرده،خساراتم چگونه جبران شود.-ممنون ازسایت خوبتون

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به فروش ملک محجور تحت نظر سرپرست قانونی وی مشکلی برای شما پیش نیامده و معامله صحیح است مگر آنکه موضوع خاصی وجود داشته باشد که ذکر نکرده باشید . باید توضیحات بیشتری بیان شود تا امکان بررسی وجود داشته باشد .

سلام درصورتیکه بااذن قیم قانونی و تحت نظارت دادستان صورت گرفته باشه معامله صحیح است وابطال وجاهت قانونی ندارد

باسلام
اگر فروش اموال محجور با اجازه سرپرست قانونی وی انجام گرفته باشد معامله صحیح است ودادخواست ابطال معامله رد میشود.

در صورتی که فروش ملک محجور توسط قیم و با اذن دادستان بوده است مشکلی نخواهد داشت، با این حال موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد

سلام وقت بخیر
با توجه به توضیحاتی که ارائه نمودید مشکلی در خصوص فروش ملک مذکور وجود ندارد مگر اینکه اقدامی صورت گرفته باشد که موجب بروز خسارت شده باشد که در این صورت می توان در خصوص مطالبه ی آن اقدام نمود

سلام
چنانچه با اجازه اداره سرپرستی بوده باشد منعی ندارد لکن چنانچه بدون اجازه و اینکه شما هم مطلع نبودید به نرخ روز محاسبه میگردد

با سلام
اگر فروش ملک محجور توسط قیم با اجازه اداره سرپرستی بوده برای شما مشکلی پیش نمی آید