در صیغه ی موقت اینکه شاهدین از اقوام یا غریبه باشن تفاوتی ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۱ #36890467

سلام
۱.در صورت انکار خانم در دادگاه اینکه شاهدین صیغه از اقوام و اشنایان باشن و یا کم سن سال باشن یا مسن زن باشن یا مرد تفاوتی ایجاد میکند منطور از کم سن سال ۳۰ساله مثلا
چون طبیعتا شاهدین یا از دوستان هستن و یا اقوامند.
واینکه در بعضی از دادگاه ها بنده متوجه شده ام که شهادت دوستان و اشنایان نزدیک فاقد اعتبار است حتی اگر تعدادشان هم زیاد باشند
۲. ایا میشود به جای اینکه شهود ۲ مرد باشند ۲ زن و یک مرد باشند
۳. ایا مکالمات در برنامه های پیام رسان مانند واتس اپ و... را دادگاه به عنوان مستندات میپذیرد یا خیر و چقدر ارزش دارد برای دادگاه این پیامها
۴.درصورت اینکه در مکالمات به موضوع صیغه و محرم شدن اشاره شده باشد اما فقط یک شاهد باشد و انکار خانم دادگاه صیغه را نمیپذیرد؟!

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات رابطه زوجیت از نوع موقت با شهادت شهود قابل طرح است واستماع شهادت اقوام نیز منع قانونی ندارد

سلام بله می شود دو مرد یا یک مرد و دو زن باشند و نسبت خویشاوندی نیز منعی ندارد

سلام بررسی اعتبار اسناد و شواهد شما با دادگاه و متناسب با شرایط پرونده و اظهارات طرفین هست ، برای بحث اثبات وقوع صیغه موقت معمولا وجود امارات و شواهدی که گفتید کافیه مگه طرف مقابل اعتبار اونا رو مخدوش کنه

درود و عرض ادب
نکاح با گواهی دو مرد یا یک مرد و دو زن قابل اثبات است و اگر از اقوام باشند نیز مشکلی ندارد.