آیا من میتوانم‌ بعد از امضای وصیت نامه این زمین را بفروشم و تبدیل به احسن نمایم یا اجازه همسرم نیز لازم است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۶ #36847819

با سلام‌
بنده یک قطعه زمین با سند شش دانگ دارم و بخاطر پسرم که فرزند خوانده میباشد میخواهم پس از مرگم‌ سه دانگ از این زمین به پسرم و سه دانگ بقیه به همسرم‌ برسد . بهمین خاطر وصیت نامه ای بشرط صلح عمری در دفترخانه اسناد رسمی در حال تنظیم است و عوارض شهرداری و مالیات آنرا نیز پرداخت نموده ام ولی هنوز امضا نکرده ام .

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پس از صلح عمری ملک از مالکیت شما خارج می شود و نمی توانید به فروش برسانید.

سلام ، باید ابتدا صلح را باطل کنید و بعد نسبت به فروشش اقدام بشه

موضوع شما با تنظیم صلح دیگر وصیت نیست و به محض تنظیم سند صلح شما دارای منافع ملک بوده و مالکیت سه دانگ بنام خانم منتقل خواهد شد

باسلام
زمانی که شماصلح عمری را امضاء کردی بعدازآن مالکین رسمی پسرخوانده وهمسرتان می باشدوشمافقط ازمنافع آن میتوانی استفاده کنی

درود و عرض ادب
پس از صلح عمری ملک از مالکیت شما خارج می شود و نمی توانید به فروش برسانید فقط حق استفاده از منافع آن ملک را دارید.

بعد از صلح عمری زمین همسر و فرزندتان مالکین قانونی ملک مذکور میباشند و قاعدتا شما نمی توانید بدون اجازه آنها بعنوان مالک اقدام ب فروش و معامله زمین نمایید و صرفا تا زمان حیات خود حق استفاده از آن زمین را دارید

به محض امضای صلح عمری توسط شما ، مالکیت زمین به پسر و همسرتان منتقل می شود و شما تنها می توانید از منافع آن ملک استفاده کنید