همسرم یکسال و سه ماه پیش من و سه فرزندم را رها کرده و رفته، درخواست طلاق و نفقه و مهریه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #36828260

خانم ۴۴ ساله هستم. همسرم پانزده ماه قبل من و سه فرزندم ( که دو تا سال آخر دبیرستان بودند و یکی هم دو ساله)؛ رو در پی یک مشاجره رها کرد و رفت. پارسال شکایت کردم اما چون فرزند کوچک داشتم نتونستم پیگیر بشم و پرونده رو بی پاسخ، رها کردم. طی این مدت چند بار با اصرار و التماس من مبالغ ناچیزی پول فرستاد. آیا میتونم حالا دوباره برم و درخواست طلاق و نفقه و مهریه کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست طلاق و نفقه کنید

بله . با استناد به ترک منزل و ترک انفاق به مدت بیش از ۶ ماه میتوانید درخواست طلاق را مطرح کرده و مهریه و نفقه خود و فرزندانتان را نیز مطالبه کنید .

بله با توجه به مواردی که ذکر کردید و ترک منزل توسط همسرتان
و عدم پرداخت نفقه
شما میتوانید
۱.شکایت ترک انفاق مطرح کنید
۲.دادخواست نفقه معوقه مطرح کنید
۳.دادخواست مهریه مطرح کنید
و با توجه به مدت زمانی که همسرتان شما و فرزندان را ترک کرده میتوانید دادخواست طلاق نیز مطرح کنید