تبدیل ملکی مشاعی به سند ۶ دانگ چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۰۵ #36799019

سلام وقتتون بخیر
یه خانه داریم مشاعی ۶ سهم مال خودمون هست ۵ سهم دیگرش ۳۰ ساله معلوم نیست واسه دریافت سند شیش دانگ چیکار کنیم؟ راهنمایم کنید
ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که تقاضای افراز ملک را بدهید در حدود سهم خودتان اجازه تصرف خواهید داشت و با طی مراحل قانونی و جدا شدن پلاک ثبتی در حدود سهم خودتان سند برای شما صادر خواهد شد .و فضای تصرف شما کاهش پیدا خواهد نمود

سند شش دانگ به شما تعلق نمیگیرد ، چون مالک کل ملک نیستید ، بهتر است اقدامی نفرمایید تا دچار مشکلات بعدی نشوید .

با سلام ووقت بخیر
به اداره ثبت مراجعه کنیدو درخواست صورت وضعیت ثبتی ملک را درخواست کنید و درخواست عدم افراز دهید تا اطلاعات کامل را بیابید .