بعد از خرید موتور با قولنامه میتوانم ان موتور را به کسی دیگه بفروشم یا خیر حتما باید سند به نام بزنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۴ #36787467

سلام ببخشید من یه موتور میخواهم بخرم و میخواخم بخواطر پول بیمه و تعویض پلاک سند به نام نزنم میخواهم پوتور رو قلنامه ایی بخرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فروش موتور از طریق مبایعه نامه عادی بلامانع بوده و ایرادی ندارد .

باسلام
بله خرید و فروش موتور سیکلت بصورت قولنامه ای ممکن میباشد

به نام خدا و با سلام
هرچند این کار غیرقانونی نیست ولی اکیدا توصیه می شود از انجام آن خودداری نمایید چرا که مشکلات زیادی برای شما به وجود می آید. اگر زمانی موتور توقیف شود با قولنامه ترخیص نمی شود و به شما تحویل نمی گردد و باید مالک حاضر شود و اگر به مالک دسترسی نداشته باشید مشکلات زیادی برای شما به وجود می آید همچنین اگر مالک بدهی داشته باشد چون سند به نام اوست در قبال بدهی توسط مراجع قضایی شناسایی و توقیف می شود و ...
موفق باشید