با توجه به اینکه درحال پرداخت مهریه نیز می باشم خارج از توان بنده است، چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۲ #36762119

با سلام و خسته نباشید
همسرم دادخواست نفقه بابت خودش و فرزند مشترک پسر داده است. خودش که مدت طولانی تمکین نداشته و در شورای حل اختلاف دارای پرونده است. در تاریخ دادگاه در جلسه حاظر شدم و کلیه مبالغ واریزی بابت خودش و فرزندم در سه سال گذشته را به قاضی پرونده دادم. که برای سال ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ حدود ۵۲ میلیون تومان بودش. بعد از ارجاع پرونده به کارشناس نفقه ایشان نفقه سه سال گذشته خانم رو حدود ۲۱ میلیون تومان برآورد کرد و نفقه فرزند را ماهیانه یک میلیون و سیصد و خودش ماهی ششصد هزار که با توجه به درآمد بنده و با توجه به اینکه درحال پرداخت مهریه نیز می باشم خارج از توان بنده است. می خواستم راهنمایی بفرمایید این میزان نفقه تو دادگاهی تعیین شده آیا؟ لازم به ذکر است تو نظریه کارشناس کل اون ۵۲ میلیون تومان رو جای خرج سه ساله فرزند حساب کرده و بنده رو ۲۱ میلیون بدهکارم کرده.

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به تشخیص دادگاه می توانید اقساط را در طول هم اجرا کنید.

با سلام
در صورت عدم تمکین زوجه اظهارنامه ارسال نمائید تا منبعد نفقه تعلق نگیرید؛
در صورتی که کارشناس میزان نفقه را بیشتر تعیین نموده است میتوانید اعتراض نموده و نظر کارشناسان سه نفره را جویا گردید