چگونه زود تر دیه ام را بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۳ #36743402

سلام
من راننده مقصر هستم و ۲ ماه است که دادگاه حکم دیه ام را صادر کرده حالا هرچی میروم بیمه میگه باید حداقل ۴ تا ۶ ماه صبر کنی که دیه را پرداخت کنیم ایا راهی هست که من دیه ام را قبل از سال جدید بگیرم و بخاطر این که من راننده مقصر هستم میگن اگه بعد سال بدن دیه به نرخ روز حساب نمیشه و دیرکرد هم نمیتوانم از بیمه بگیرم ایا درست هستش راهنماییم کنید ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

دیه یوم الادا است یعنی باید به نرخ روز باید پرداخت شود نه زمان تصادف یا صدور رای.

اگر دقت کرده باشید قضات در انشای رای، مبلغ دیه را ذکر نمی کنند و از عباراتی همچون دیه کامل، چند درصد یا چند هزارم دیه استفاده می کنند.

حتی اگر بخشی از دیه در اسفند ماه پرداخت شود و بخشی دیگر در فروردین سال بعد (که معمولا دیه در ابتدای سال گران تر می شود ) باید بخشی که تسویه نشده است را با نرخ فروردین ماه تسویه کند.