دادگاه خودش خسارت این مدت را حساب میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #36720017

سلام وعرض احترام
ببخشید میخواستم لطف کنید بنده را راهنمایی بفرمایید که بعد از رد اعسار محکوم علیه در پرونده مطالبه وجه لازم است دوباره اجراییه بدهم و آیا دادگاه خود در خصوص ۵ ماه و نیم که رای صادر شده و بخاطر تجدیدنظر و درخواست اعسار محکوم علیه به عقب افتاده دادگاه خودش خسارت این مدت را حساب میکند یا باید درخواست بدهم متشکرم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- اگر قبلا اجرائیه صادر شده و در حین اجرا تقاضای اعسار مطرح شده باشد نیازی به صدور اجرائیه مجدد نیست در غیر اینصورت باید تقاضای صدور اجرائیه را بنمائید .
- مطالبه و محاسبه خسارت نیز بستگی به موضوع دعوی دارد .

سلام
خیر نیاز نیست خود دادگاه از زمان مطالبه شما و تقدیم دادخواست تا زمان اجرای حکم در صورتی که جز ستون خواسته مطالبه خسارت را تا زمان اجرای حکم قید نموده باشین محاسبه می نماید.