کاری میشه کرد تا خونه رو پس گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #36685027

سلام
ما سه سال پیش یه خونه ای خریدیم به قیمت ۱۸۰ ملیون و یک سال هم خونه رو رهن دادیم به کسی که ازش خریدیم بعد یه سال که اومدیم این خونه نشستیم یک نفری اومد گفت این خونه رو به ایشونم فروختن و برا ما حکم تخلیه گرفته به ما موقع خرید این خونه گفتن سندش هنوز اماده نشده تفکیک نشده و کد رهگیری هم نداریم ولی شخص اول که این خونه رو خریده به عنوان قرض پولی که برا ساخت این ساختمون به اون شخص دادن این واحد و ازش خریدن و حالا برا ما از دادگاه حکم تخلیه گرفتن و ما هرجا میریم میگن خونه برا خریدار اوله کسی هم که ازش خونه خریدیم فرار کرده نیس
الان ارزش خونه یک میلیارد شده و یه هفته به ما مهلت برا تخلیه دادن و بدون هیچ پولی موندیم چیکار کنیم کار کل خانواده گریه شده پولی برا رهن تو این گرونی هم نداریم. میخواستم بدونم عایا کاری میشه کرد تا خونه رو پس گرفت یا راه امیدی نیس دیگه؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بستگی به تاریخ مبایعه نامه های تنظیمی شما دارد که کدامیک ماقبل دیگری است

اگرتاریخ بیع نامه شمازودترازبیع نامه دوم باشد بیع شما صحیح درغی. اینصورت معامله شما باطل است وباید ازایشان سکایت ومطابق قرارداد خسارات بپیریدوبه جرم کلاهبرداری وفروش مال غیر شکایت کنید بهتراست وکیل بگیرید