میگه چک امانت بود و ازت به عنوان خیانت در امانت شکایت میکنم، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۰ #36683835

با سلام در ۲۸ اردبیبهشت سال ۹۸ همسرم کلیه اموالی که به اسمش بود با کلیه لوازم خودش از جمله طلا و لباس با پسر ۵ سالم و بدون خبر برد پدر و مادرش هم اطلاع بی خبری میکردن در حالی که با حرفای اونا این کارو کرد بعد از دو ماه در تیر ماه به اصرار زنم یه خونه جداگانه اجاره کردم و قرار شد زندگی کنیم برای شروع کار نیاز به سرمایه داشتم چون چک برگشتی داشتم ضامن بودم کلیه پولا و اموالی که میخریدم به نام همسرم میکردم ۲۰۰میلیون چک حامل گرفتم در قبال فروش ماشینی که با وام برای پدر زنم گرفته بودیم تا اقساطشو بریزه که نریخت و باعث بدهکاری ما به مردم شد تا با فروش ماشین هم سرمایه داشته باشم هم قرض مردم و بدیم با این تورم که قیمتها سر به فلک کشید در بین دو چک نوشتم برای خرید لوازم اما به اصرار همسرم چون ۳ ماه به تاریخ چک میموند و گفت گم میکنی چک و در ته چک نوشتم امانت امانی بعد چند روز برام اظهارنامه فرستاد که چک امانت هست ‌نباید به شخص دیگری خرج کنی من جوابی به اظهار نامه نفرستادم الان حدود ۲ماه هست چک برگشت خورده و طرف هنوز شکایت نکرده من با چک ۲۰۰میلیون لوازم خانگی خریدم وپس از فروش از قرضهایی که کرده بودیم رو دادم در واتساپ و پیام هایی که از همسرم دارم بعد از ارسال اظهارنامه خودش گفت بود چک رو خرج کن حالا میگه چک امانت بود و ازت به عنوان خیانت در امانت شکایت میکنم.در ضمن از همون روزی که خونه رو گرفتیم اصلا دیگه نیومد خونه و من خونه رو پس دادم عدم تمکین ازش شکایت کردم چند روزی هم هست فهمیدم همسرم دارای سابقه سرقت بود در سال ۸۷ من در سال۸۹ باهاش ازدواج کرده بودم.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتواند با مدارک و مستندات و شواهد امانی بودن چک را ثابت کند در اینصورت میتواند شکایت کند

با سلام
اثبات ادعا مبنی بر امانی بودن با شاکی می باشد.

بالاخره کسی که مدعی امانی بودن چک می باشد باید ادعای خود را با مدرک ثابت کند . صرف ارسال اظهارنامه کفایت نمی نماید

با سلام
اگر مدرکی دال بر اثبات ادعای خود مبنی بر اینکه همسرتان اجازه دادند که چک را خرج کنید به محکمه ارائه دهید خیانت در امانت محسوب نمی شود. در خصوص سابقه ی سرقت نیز میتوانید به دلیل تدلیس در ازدواج از وی شکایت نمایید و درخواست فسخ نکاح کنید.