فروش سهم‌الارث خودم چه طور انجام شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۴ #36677726

بنده خواهان فروش سهم‌الارث خودم و همچنین برادرم که دو سال پیش از ایشان به صورت محضری خریداری کرده‌ام هستم،ارث سند سه دانگی از شش دانگ یک منزل میباشد،که یک طبقه همکف و یک طبقه اول دارد،چه راه حلی دارد،زیاد مایل به دادگاه کشیدن این موضوع ندارم ولی مجبورم چون بقیه میگن نمیفروشن

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید در سهم خود تصرف حقوقی کرده و آن را بفروش برسانید، لیکن تصرف مادی نیاز به اذن سایر شرکاست

با سلام
ابتدا درخواست صدور گواهی انحصار وراثت نامحدود را به انضمام گواهی فوت و برگ استشهادیه محلی انحصار وراثت تقدیم شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی کنید و پس از آن درخواست تقسیم سهم الارث و در صورت عدم قابلیت تقسیم صدور دستور فروش مال مشاع و تقسیم وجوه حاصل از فروش آن به میزان سهم الارث را به طرفیت وراث انحصار شده درگواهی حصر وراثت تقدیم کنید.
در ضمن باید توجه داشته باشید که اگر معامله شما و برادر تان میزان سهم الارث فروخته به شما مشخص بوده دارای اعتبار است.

سلام، نسبت به فروش سهم خود می توانید اقدام نمایید، یا از طریق دادگاه درخواست فروش دهید

اگر سند اخذ کرده اید می توانید نسبت به فروش سهم خود اقدام نمایید در غیر اینصورت باید از طریق دادگاه دستور فروش بخواهید

در صورت داشتن سند بنام خودتان می توانید نسبت به فروش اقدام کنید

درود بر شما، با توجه به داشتن سند، میتوانید از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام به فروش سهم خود نمایید.

درود
اگر سهم شما سند دارد می توانید بفروشید در غیر اینصورت باید برای تقسیم ترکه و درخواست فروش به دادگاه مراجعه کنید.