ما امضا کننده گان چگونه امضا هایمان را پس بگیریم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۹۸۷ #36676849

من و چند نفری دیگر در فصل بهار یک ماموری را دیدیم و رفتیم جلو برای جهت آگاهی از ورود مامور این مامور منابع طبعی بود برای بازدید بازرسی از زمینها اومده بود در آخرین ساعت های بازدید این مامور،یک صورت جلسه ای تنظیم کرد در آن صورت جلسه نوشت که در این بازدید ما با همکاری اهالی روستا و دهیاری صد و پنجاه نفر را که از منابع ملی را تصرف کرده اند را مشاهد کردیم و این تصرف کننده گان هیچ گونه سندی ندارند من و چند نفری دیگر با دهیاری زیر این صورت جلسه را امضا کردیم اما حالا معلوم شده با همون صورت جلسه می خواهند مردم این اهالی را هم جریمه کنند و هم زمینشان را از دستشان بگیرند این جریمه شونده گان را به جون ما انداخته اند و امنیتی نداریم چکار باید کنیم ما امضا کننده گان هیچ گونه مشکلی با اینان که متصرف کننده نامیده شده اند نداریم لطفا در این مورد راهنمای کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امضای شما قابل استرداد نیست
امضای بدون اطلاع از مفاد را ادعا کنید.

سلام و درود

انکار کنید ....

درود
می توانید بگویید متن را نخوانده امضا کرده اید.

با سلام
می بایست عدم آگاهی خود نسبت به مفاد صورتجلسه را ثابت نمایید .

زمانیکه به عنوان شاهد در پرونده در دادگاه حاضر شدید ، مطالب مذکور را بیان نمایید

درود
امضاء شما قابل استرداد نیست .

باسلام
امکان پس گرفتن امضا وجود ندارد.
با اهالی روستا صحبت کنید که بعنوان شاهد در دادگاه حاضر نمیشویدو ادعا کنید که صورتجلسه را مطالعه نکردید