چگونه میتوانم چک را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۹ #36670716

در قبال خرید طلا چک را به امانت گذاشتم از پدرم و بعد یکی از دوستانم طلا خرید کردن و یک سفته داد و من پشت سفته را بعنوان اینکه یک ضامن حقوق بگیر معرفی کند امضا کردم من تسویه را انجام دادم ولی با ان خانم به مشکل برخورد کردند و چک پدر مرا برگشت و بعد به اجرای ثبت بردن ان اقا ایا من مسولیتی چگونه میتوانم چک را پس بگیرم و ان خانم اعلام کردند که اصلا چک پدر من برای خرید خودشان نبوده و اصلا اطلاع نداشته که چک و یا خرید ما چه بود

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت تسویه و امانی بودن چک به اثبات نرسد ملزم به پرداخت وجه چک خواهید بود.

در صورتی که تسویه یا امانی بودن چک به اثبات نرسد ملزم به پرداخت وجه چک خواهید بود

طبق تعریف قانون «وجود چک در ید هرکس دلیل مدیون بودن صاحب چک به آن فرد است» . شما نیز اگر تسویه حساب کرده اید باید دلیل عدم استرداد چک را برای دادگاه اثبات نموده و عدم ارتباط میان چک مورد بحث با ضمانت دوستتان را از طریق اسناد پرداخت یا شاهد ثابت کنید .