گرفتن خانه بدون سند چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۷ #36653054

سلام همسر بنده پیمانکاره و پارسال قبل گرونی یه خونه از صاحبکارش خریدیم و چون باقی پول که ۵۰ میلیون بود موند اونم سند نزد و ما با توجه به خوشنامی طرف و خوبی هایی که به ما کرده بود اعتماد کردیم و سند نزد تا کامل تسویه کنیم و مدرکی هم به ما نداد حالا ما ۷ماه میشه که تسویه کردیم و معلوم شده خونه به اسم کس دیگه اس و این باید مقداری پول بده به طرف و اون بیاد خونه رو بده به ما ایا ما میتوانیم خونه رو بگیریم؟ اینم بگم که نمیگه نمیدم میگه صبر کنید چند واحد از برج هامو بفروشم قرض اونو بدم خونه رو سند بزنه حالا چه کنیم همش امروز فردا میکنه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ... اگر ایشان بدون اینکه مبایعه نامه تنظیمی به شما را فسخ کرده باشند ملک را به نام کسی دیگر زده باشند عمل ایشان فروش مال غیر محسوب شده و هم از راه کیفری و حقوقی قابل پیگیری است و می توانید تقاضای ابطال سند را مطرح کنید