احتمال دارد در آینده ادعای منفعت در عین مستاجره داشته باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵ #36610199

ماده ۱ : طرفین قرارداد
۱-۱- موجر/ موجرین_____A/B/C___ فرزند____به شماره شناسنامه _______صادره از ____ کد ملی ________متولد ____ ساکن___تلفن____ با وکالت/قیمومت/ولایت/وصایت____فرزند___به شماره شناسنامه ____ متولد ____ بموجب ____
۲-۱- مستاجر/ مستاجرین ____D____فرزند____به شماره شناسنامه ___صادره از___کد ملی ___ متولد ___ ساکن ___ تلفن___ با وکالت/قیمومت/ولایت/وصایت___فرزند___به شماره شناسنامه__ متولد___
ماده ۲: موضوع قرارداد و مشخصات مورد اجاره
عبارتست از تملیک منافع ……………۶……… دانگ / دستگاه / یک باب …………آپارتمان واحد شماره…………. واقع در .........دارای پلاک ثبتی ............۱۱۱۱.......فرعی........۰۰۰۰..........به مساحت ......۱۱۰..... بنام.............A/B.......با حق استفاده آب/ برق/گاز به رویت مستاجر / مستاجرین رسیده و مورد تایید میباشد
با سلام من یه اجاره نامه دارم بصورت فوق که در ماده یک اجاره نامه موجرین A/B/C هستند که اشتباه مالک بنگاه بوده و به جهت قلم خوردگی نام C از اجاره نامه حذف نشده اما در ماده ۲ فقط اسم دو نفر A/Bموجود هست که سند مالکیت مشاع ملک را دارند و دراجاره نامه قید شده حالا سوال من این هست احتمال دارد نفر C در اینده ادعای منفعت در عرصه یا اعیان ملک مورد اجاره داشته باشد
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امضای موجرین به چه ترتیبی میباشد آیا هر سه نفر امضا کرده اند یا خیر؟ در صورت امضای ۳ شریک نمیتواند ادعایی داشته باشد

اگر C مالک نیست نمیتواند عین مستاجره را اجاره دهد و در صورت امضای قرارداد و عدم امضای A و B مورد اجاره مال غیر خواهد بود.
اشکال خاصی بعید است ایجاد شود ولکن میتوانید هر سه نسخه را نزد بنگاه ببرید تا اصلاحات آن در توسط متصدی بنگاه انجام شود.