آیا یک روزه میشه حکم جلب گرفت برای کتک کاری خفیف؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۷ #36556675

دختری ۲۲ ساله هستم و پدر و مادرم از هم جدا شدن و من با پدر بزرگ و مادربزرگ مادری زندگی میکنم دوست دختر صمیمی دارم که ۳سالی هست با هم دوست هستیم و رفت و امد خانوادگی داریم خاله بنده چندماه پیش بی دلیل با فحاشی به دوستم و تهدید بردن ابروی اون و من در مقابل خانواده ها برای کاری که انجام دادیم و تهمت کاری که انجام ندادیم از جمله اعتیاد مصرف مواد داشتن روابط نامشروع با ما درگیر شد و به تازگی در محیطی ایشون بودن که منم حضور داشتم شروع به فحاشی به من و دوستم کرد که من جوابشونو دادم و به بنده حمله کرد و کتکم زد و منم برای دفاع از خود زدمشون فردای اون روز گفتن که دارن میرن پزشک قانونی برای کبودیهاشون که اصلا جایی که گفتن کار من نبود من فقط بعد از کتک خوردن یکبار تونستم ایشونو بزنم که ناحیه صورت بود و بعد جدامون کردن و ایشون ادعا داشتن کمر پهلو پا صورت شکم کبود شده و منم کبودی دارم از ایشون و روز بعد پیامی برای همسر پدرم فرستادن که در حال شکایت هستن و حکم جلب گرفتن که حالا بنا به صحبتی که همسر پدرم داشتن گفتن نمیان دنبالم و شکایتو لغو میکنن اما همچنان با تهدید که اگر من و دوستم در ارتباط باشیم شکایتو از سر میگیرن و دست از سر من برنخواهن داشت و مجدد پیامی برای دوستم فرستادن که اگر منو ببینه زندگیشو سیاه میکنه و تا زمانی که ابرومو در خانواده ببرن که البته بردن و خیلی چیزا به همسر پدرم گفتن و حتی گفتن که قصد تعقیب بنده رو برای جم اوری مدرک دارن و نمیخوان اجازه بدن که من بتونم راحت زندگی کنم و حتی دلیلی واقغی برای مشکل با دوست بنده یا حتی شخص بنده ندارن و تمام دلایل فرضی و غیرواقعی هست و دارن زندگی منو بهم میزنن میشه ازشون شکایت کرد یا کاری کنم که بهم نزدیک نشن یا حکمی برای درمان ایشون بگیرم ؟چون اخیرن با چندتا روانشناس صحبت کردم گفتن ایشون اختلال مرزی دارن و ادم خطرناکی هستن برای دیگران ولی افراد خانواده اقدامی نمیکنن با اینکه قبول دارن مشکل ایشونو چون با دوستای خودشم مشکل زیاد داشتن با اونها صحبت کردم گفتن دخالت بیجا در زندگیشون میکرده

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تاقبل از شکایت خیر نمی شود

درود
خیر امکان صدور برگ جلب یک روزه وجود ندارد ابتدا باید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایند بعد پرونده به دادسرا ارسال وتحقیقات مقدماتی انجام میگردد .
در صورت استمرار مزاحمت تهدید یا فحاشی میتوانید علیه ایشان شکایت خود را مطرح نمایید ‌.

با درود ابتدا می‌بایست طرح شکایت نمایید، و در این جرایم حکم جلب نمی‌دهند.

نهیر
یک روزه حکم جلب صادر نخواهد شد

بنام خدا، با عنوان تهدید و افترا میتونید از ایشان شکایت نمایید ضمنا برای اثبات حالت خطرناک و اخذ حکم برای ارجاع ایشان به روانپزشک ابتدائا میبایست جرم خطرناک مانند قتل را مرتکب شده باشند و بیماری روانیشان بسیار شدید همچون جنون باشد که در فرض فوق چنین مواردی وجود ندارد.ضمنا برای جرایم ارتکابی مورد اشاره صدور حکم جلب طی یک روز توسط مراجع قضایی امکانپذیر نیست.

درود بر شما، در این مورد اولا پیش از شکایت امکان دریافت حکم جلب وجود ندارد، ثانیا در خصوص این مسائل صرف شکایت نیز بلافاصله منجر صدور حکم جلب نخواهد شد.

سلام
به هیچ عنوان بدون تشکیل جلسه صورت نمی گیرد، جلب مراتبی دارد.اعتراض مشتکی عنه هم وجود دارد