با مزاحم پیامکی و تلفنی چطور باید برخورد شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۴ #36553790

سلام خسته نباشید من یه خواستگار دارم که در حال طلاق زن قبلیشه. چند وقت پیش از یه شماره ایرانسل برام پیام اومد که اون آقا هرچی بهت گفته دروغه زن و بچه داره و اینجور حرفا چند روز پیش هم از همون شماره یه خانمی زنگ زد کلی حرف رکیک بارم کرد و گفتش اون آقا بهت دروغ گفته بچه داره و خیلیم زن و بچشو دوس داره و منو تهدید کرد که با پلیس میاد درخونه و آبرومو میبره هرچی بهش میگم کی هستی فقط میگه کسی هردوتونو میشناسه و چند ماهه با پسرش دنبال کارای من و اون آقا هستن. امشب بازم پسرش پیام داده که که آبرومو میبرن و کلی تهدیدای دیگه حتی پسرش ازم درخواست رابطه با خودش و دوستانش رو کرده حالا نمیدونم چیکار کنم

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شکوائیه در خصوص مزاحمت تلفنی اقامه نمایید

اقدام ب شکایت کیفری مزاحمت و تهدید تلفنی کرده

با سلام
چون ایشان چند بار با شما تماس و مزاحمت ایجاد نموده اند لذا میتوانید با استفاده از شماره تماس و پیامک ارسالی از صاحب هر دو سیم کارت بعنوان مزاحمت و تهدید از طریق دادسرای محل زندگی خود اقدام نمایید

موضوع شکایت شما مزاحمت تلفنی و توهین و تهدید است. در صورتی که موضوع از طریق مذاکره حل و فصل نمی شود در ارائه ی شکایت تردید نکنید.

شما میتوانید با تنظیم شکواییه از مزاحم تلفنی شکایت کیفری مطرح نمائید.