طلاق از شوهری که بچه دار نمیشه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۷ #36553029

سلام
با گذشت ۸سال از ازدواج هنوز بچه دار نشدیم و دلیلش اینه که زوج نمیخواد بچه دار شه. آیا این دلیلی محکمه پسند برای طلاق هست یا باید حتما عقیم بودنش اثبات شه(که عقیم نیست). لازم به ذکره که زوج به هیچ عنوان حاضر به حضور در دادگاه یا پزشکی قانونی نیست.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات ارایه شده و مخالفت زوج با بچه دارشدن .‌ حکم طلاق صادر می گردد

با سلام شما میتوانید به دلیل عدم تمایل زوج به بچه دار نشدن و عسر وحرج واثبات آن در دادگاه تقاضای طلاق بدهید

با سلام
با استناد به عدم تمایل زوج به بچه دار شدن و همچنین در عسر و حرج بودن زوجه به همراه سایر امارات میتوانید برای طلاق اقدام نمایید

در صورت تایید عدم امکان بچه دار شدن مرد از سوی پزشکی قانونی یا اثبات عدم تمایل زوج به بچه دار شدن و عدم اعلان این موضوع به زوجه قبل از ازدواج حکم طلاق صادر خواهد شد .

این مورد می تواند یکی از مصادیق عسر و حرج برای زن باشد که با استناد به ان و احراز سایر شرایط می توانید طلاق بگیرید