آیا ادعای ایشون مبنی بر اینکه چون در سند هست باید بهش تعلق بگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۶ #36526969

با سلام و وقت بخیر.

بنده چند سال قبل یک واحد آپارتمانی رو به شخصی بصورت اقساطی فروختم.در مبایعه نامه واحد رو بدون پارکینگ و انباری فروختم و خود خریدار هم قبول کرد ولی الان که موقع سند زدن شده ادعا کرده که چون در سند ثبتی پارکینگ و انباری هست باید بهش پارکینگ و انباری بدم در صورتیکه انصافا پولی بابت اونها نداده.
آیا ادعای ایشون مبنی بر اینکه چون در سند هست باید بهش تعلق بگیره درسته یا اینکه من میتونم پارکینگ ذکر شده در سند رو به یک واحد دیگه ی خودم که پارکینگ نداره منتقل کنم و انباری رو هم به انباری واحد خودم منتقل و اضافه کنم؟

با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
بله مطابق سند ملک دارای پارکینگ و انباری است و مطابق قانون نمی توان پارکینگ و انباری را به صورت مستقل منتقل نمود پس بایستی پارکینگ و انباری را به او بدهید ولی می توانید ثمن معامله را به نسبت آن درخواست بنمایید

با توجه به عرف معاملاتی هر منطقه و اینکه اساسا انباری و پارکینگ هر اپارتمان به صورت مجزا از ملک قابلیت معامله ندارد و فروش اپارتمان اصولا با توابع آن می باشد و در سند نیر این موضوع ذکر شده , طرح چنین ادعایی خلاف اصل و اصولا قابل قبول نمی باشد و انباری و پارکینگ جزو توابع بوده و مجزا نمودن نیاز به تصریح در قرارداد دارد.