تغییر سن شناسنامه ای به چه شکل است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۶ #36510513

سلام من میخوام سن شناسنامه رو برگردونم به تاریخ گواهی تولدم که ۳۷ روز بزرگتر بشه آیا امکان تغییرش هست و کجا باید برم؟

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد.

بله در صورتی که سن واقعی با سن شناسنامه ای یکی نباشد امکان پذیر است

بله . به دفتر خدماتد قضایی مراجعه کرده و دادخواست به طرفیت اداره ثبت احوال مطرح نمایید

سلام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست خود را ثبت کنید.

سلام. بله باید به دادگاه دادخواست تقدیم کنید چون ادعای شما کمتر از ۵ سال است. لذا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام کنید.

با سلام
شما باید از طریق ثبت دادخواست به طرفیت اداره ثبت احوال در دادگاه حقوقی محل اقامت یا محل صدور شناسنامه ترجیحا محل صدور شناسنامه اقدام کنید.
و گواهی تولد و سایر مدارکی که نشان دهنده ی تاریخ واقعی تولد شماست در دادگاه ارائه بدهید.
موفق باشید