پدر من با بنچاق اصلاحات ارضی و صاحب نسق بودن چطور میتونه مالکیت خودشو نسبت به اون زمین ثابت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۲ #36508438

سلام
یک زمین کشاورزی داریم که در حاشیه شط قرار داشته بعد از احداث سد کرج و خشک شدن شط زارعین صاحب نسق(پدرم و عموهام) در بستر شط کشاورزی میکردن و تا به امروز برخی از روستاییها هنوز در تصرفشون هست حالا سوآل بنده اینه که پدرم مقداری از اصل زمین خودمون رو در دهه ۶۰ بشخصی میفروشه و الان اون شخص نسبت به اون قسمت شط خشک شده بدلیل اینکه چند سالی روش کشاورزی نکردیم و در تصرفمون نبوده مدعیه و میخواد تصرف کنه که ما مانع شدیم و کارمون به دادگاه کشیده
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سبق تصرف و مدارک مالکیت دادخواست اثبات مالکیت را مطرح کنید

درود
باید سبق تصرفشان ثابت شود تا مالک شناخته شوند.

اگر تصرف نموده دادخواست تصرف عدوانی بدهید

سلام
دادخواست اثبات مالکیت بدهید.

درود ..شخص مذکور به نسبت مقداری که به او فرو خته اید مستحق است .ومابقی باتوجه به اسناد ومدارک موجود دارین وسبق تصرف متعلق به شماست.