نشر اکاذیب و افترا را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۴ #36498020

بنده از فردی طلب داشتم. در روز دادگاه در صورتجلسه دادگاه، برای آنکه بدهی خود را پرداخت نکند، ادعا کرد که به بنده مقداری مصالح ساختمانی داده است که برای قسمتی از آسانسور یک ساختمان استفاده کنم و در لایحه های مختلف این ادعا را نمود اما سندی برای آن ارائه ننمود. این ادعا هم در حکم دادگاه آورده شد.
ادعای ایشان کذب بود و فقط برای تغییر دادن فضای دادگاه و ضرر رساندن به من و تشویش اذغان دادگاه بیان شد. حال، باعث این شده است که اعضای آن ساختمان نسبت به من بی اعتماد شده و فاکتورهای من را که بابت خرید مصالح دریافت کرده ام زیر سوال ببرند و به گونه ای برخورد کنند که انگار من جرمی انجام داده ام. عمل ایشان باعث شده که افراد ساختمان نسبت به من سلب اعتماد کنند.
برای شکایت از ایشان، باید به چه چیزی استدلال کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جملات وی در دادگاه برای دفاع از خود مشمول جرم افترا نیست و شکایت در این مورد هم مشخصا راه ب جایی نخواهد برو

سلام
امکان پیگیری وجود ندارد

مطالب مطروحه در قالب لوایح دفاعیه در دعاوی حقوقی قابل پیگرد کیفری تحت عناوینی چون : اعاده حیثیت و افترا و ..... نمی باشد .

با سلام
جرمی به شما نسبت داده نشده که مجوز طرح دعوی شما علیه ایشان باشد . اظهارات ایشان صرفا ریشه در دفاع دادگاه داشته است .

سلام کاربر عزیز علیرغم اینکه هرکسی جهت احقاق حق خود حق تظلم خواهی دارد در مانحن فیه شاکی شما دادخواست حقوقی ارایه داده و چون مدرک محاکمه پسند نداشته دعوی رد گردیده شما از باب خسارات قانونی میتوانید مطالبه نمایید وگرنه جرمی مرتکب نشده است.

درود بر شما، مطابق فرمایشات حضرتعالی، ایشان مرتکب هیچ جرمی از منظر قانون نشده‌اند و صرفا به بیان موارد خلاف واقع اقدام نموده‌اند که نمی‌توان به این دلیل شکایتی علیه ایشان انجام داد.

باتوجه به فرض سوال : شکایت تحت عنوان افتراء یا نشر اکاذیب صحیح نمی باشد . زیرا جرمی محقق نشده است