مادرم میخواد که تا سند این طبقه پایین به نامش نشده ان خانه را سند نزند؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۹ #36484858

سلام پدر من دو همسر دارد که مادر من همسر اولی است
خانه ای به نام مادرم بود که فروخته شده و اما هنوز کامل سند به نام خریدار نخورده
ما الان در یک ساختمان دو طبقه زندگی میکنیم که طبقه بالا همسر دوم پدرم ساکن
و پدرم به دلیل اختلافی که با مادرم پیدا کرده میخواد که کل این ساختمان را به نام همسر دومش بکند
و از ان طرف هنوز کامل سند خانه ای که به نام مادرم بود به نام خریدار نشده مادرم میخواد که تا سند این طبقه پایین به نامش نشده ان خانه را سند نزند
ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدیم تا حق ما خورده نشود

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه سوال شما مبهم است
خانه ای که بنام مادر شما بوده و اکنون فروخته شده توسط چه کسی فروحته شده ؟
اگر مادرتان خود اقدام به فروش خانه اش نموده موظف به انتقال سند بنام خریدار بوده و عدم تنظیم سند طبقه پایین بنام مادرتان ،دخلی به انتقال سند خانه مادر بنام خریدار ندارد
لطفا شفاف سازی نموده و یا در صورت ممکن از طریق رزرو مشاوره تلفنی اقدام نمایید