آیا میتوانم ادعای ناشزه بودن زوجه را مطرح کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۹ #36448955

با سلام
حدود ۳ ماه است که عقد کرده ایم و با بروز یک سری اختلافات زوجه ادعای واهی مطرح می کند، که چون تو دست بزن داری من از تو می ترسم و نمی توانم به دیدار تو بیایم و حتی خانواده ایشان من را به منزل خود راه نمی دهند.
با توجه به اینکه ایشان باکره نیست بنده چطور می توانم ناشزه بودن ایشان را ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ضمن توصیه به مدارا و رفق و مهربانی بیشتر با همسرتان با توجه به اینکه در اول شروع زندگی هستید صلاح نیست دعاوی قضایی علیه یکدیگر مطرح نماید با گفتگوی بیشتر با خانواده و بزرگترها مشکل را حل کنید. هر چند حق شما طرح دادخواست تمکین است.ولی بهتر است ذهنیت یکدیگر را نسبت به هم تا حد امکان با طرح دعاوی قضایی مخدوش نفرمایید.

سلام
اگر زن بدون دلیل موجه و بدون موافقت شوهر خانه را ترک کند و حتی در خانه پدر یا مادر خویش اقامت کند مرد می تواند از دادن نفقه وی امتناع کند و ان را پرداخت نکند. در سوال شما اثبات همین امر کافی است برای ناشزه بودن همسر و رابطه زناشویی قبلی ارتباطی به این مورد ندارد

با توجه به اینکه همسر شما قبلا از شما تمکین کرده حق حبس ندارد شما دادخواست الزام به تمکین بدهید