قصد نصب اسانسور داریم ولی از ۱۶ واحد ۳ واحد در طبقه اول رضایت نمیدهند، آیا میتوان از راه قانونی کاری کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۶ #36418823

سلام بنده مدیر بلوک ۵طبقه ۱۶ واحده هستم اپارتمان ما ۱۸سال ساخت است و اسانسور ندارد قصد نصب اسانسور داریم ولی از ۱۶ واحد ۳ واحد در طبقه اول رضایت نمیدهند ایا میتوان از راه قانونی کاری کرد باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه نصب آسانسور ضرورت داشته باشد و مجمع عمومی و مالکین آن را تصویب نمایند( باتوجه به اینکه اتخاذ تصمیم برای امور مربوط به حفظ و نگهداری و تعمیر بنا در صلاحیت مجمع عمومی است و برای کلیه شرکاء الزام‌آور است. ) می توان آسانسور را نصب نمود و هزینه‌های سهم مالکینی را که پرداخت نمی نمایند با اقامه دعوی از آن‌ها مطالبه نمود

با سلام و احترام
ابتدا از طریق اظهار نامه ای به مخاطبان خود این امر را خواستار باشید
اگر مفید نبود دادخواست الزام خواندگان را به این امر بخواهید