طبق قانون وقتی من ۶۰ درصد پول ساخت رو داده ام و با وجود پول وام که ایشان استفاده کرده؛ آیا باید تمام ساختمان رو می ساخته؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶ #36358377

سلام من سال ۹۲ شصد میلیون تومان پول دادم بابت ساخت دو واحد در زمین هایی که دولت واگذار کرده بود و توسط این شرکت تعاونی باید ساخته میشد همانند منازل مسکن مهر... و این شرکت تعاونی بابت این دو واحد هم ۷۰ میلیون از طرف دولت گرفته از طریق بانک مسکن گرفته که بعد از اتمام کار بنده باید اقساطش رو بپردازم.. این شرکت تعاونی از سال. ۹۲ تا ۹۵ شصت درصد از ساختمان رو ساخته و دیگر کار نکرده تا الان که سال ۹۹ هستیم حال میگه با توجه به اینکه چندین سال گذشته و مصالح گران شده باید مابه تفاوت پول رو بدهی یعنی چندین میلیون دیگه اضاف تر.... در سال ۹۲ کلا با ۹۰ میلیون اورده باید درست میشد ولی حالا میگه اون مال چند سال پیش بود و الان باید ۱۴۰ میلیون پول بدهی و تقصیر خودته پول ندادی؟؟ ۱- درکل حال سوالم اینه که ایا طبق قانون وقتی من ۶۰ درصد پول ساخت رو داده ام و با وجود پول وام که ایشان استفاده کرده ایا باید تمام ساختمان رو می ساخته یا نه؟؟؟ ۲- ایا قانون تعاونی ها چی میگه یا هر قانون دیگری.. حق با کدام طرف هست چون میخوام شکایتش کنم ایا باید کامل میساخت با توجه به اینکه من ۶۰ درصد دادم یا نه من باید پول بقیه رو میدادم؟؟؟؟ درضمن قراردادی به من ندادن فقط پول واریز کردم به حساب انها اخه معمولا این تعاونی ها عرفا قراردادی نمیدن و ندارن

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر شما به تعهدات خود عمل کرده باشید باید ساختمان را تکمیل و تحویل شما می داد و شما می توانید از طریق داگاه الزام به ایفای تعهد را خواستار شوید.

سلام . آیا قرارداد کتبی بین شما درخصوص دو واحد مذکور منعقد شده است؟ اگر پاسخ مثبت است برای مشاوره گرفتن صحیح نیاز هست تا قرارداد بصورت دقیق بررسی و مفاد توافق مطالعه شود