باید چیکار کنم تا پرونده دوباره باز شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #36341745

با سلام.
پارسال بنده حین کار از ارتفاع ۷ متری سقوط کردم. ۹روز سی سی یو بودم و لگنم شکسته بود صورتم هم کبود و فکم بخیه خورد اما وقتی پرونده رو برا کارشناسی دادن در محل حادثه بنده مطمئن شدم که کارفرما کارشناس رو خرید و کارشناس به من گفت که ۲۰ درصد دیه به تو تعلق میگیره چون تو کارگر ساده نیستی الان ۱۵ سال تو این شغل جوشکاری مشغولی. چون مرغداری مذکور بیمه نداشت اینجوری منو پیچوندت. من هم هزینه کارشناسی رو واریز نکردم پرونده بسته شد اعتراضم وارد نشد.
خواهش میکنم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه فرصت اعتراض به نظر کارشناسی را از دست داده اید
چون اطلاع دقیق از روند پرونده موجود نیست نمیتوان دقیق اعلم نظر نمود
بهتر است از طریق مشاوره حضوری و با ارایه تمامی مدارک به رویت متخصص خبره در این زمینه اقدام نمایید

سلام. برای اطلاع بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید تا توضیحات کامل داده شود