آیا کار کارفرما ها قانونی است که کارگر تراشکار را در لیست بیمه، کارگر ساده یا کارگر تولید رد میکنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۸۵ #36315034

سلام. کارگر تراشکار با ۱۷ سال سابقه کار تراشکاری . ایشون میخواد با توجه به کارشون که تراشکار هستند سختی کار بگیرند اما در گارگاههای مختلف اسمشون در لیست بیمه بعنوان کارگر ساده یا کارگر تولید رد میشده.
چطور میتونه برای استفاده از مزیت سختی کار اقدام کنه و ثابت کنه که بر خلاف واقعیت، کارفرما اسمشون رو بعنوان کارگر ساده رد کرده؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ کارفرمایی حق ندارد شغل کارگر را از مراتب بالاتر به مراتب پایین تنزیل دهد در غیر این صورت می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید

درود بر شما، چنانچه این اتفاق از طرف کارفرما افتاده باشد، ایشان متخلف بوده، لذا می‌توانید از کارفرما در اداره‌ی کار اقدام به شکایت کنید.

با درود اگر مطابق آنچه در سوال آمده است تخلفی صورت پذیرفته موجب مسؤلیت کارفرما است و می‌توان علیه آن در اداره کار طرح دعوا نمود

درود
علیه کارفرما در اداره کار طرح دعوی نمایید ضمنا می توانید به بازرسی هم اطلاع دهید.

جهت اثبات ادعای خود جهت برخورداری از بازنشستگی با سخت وزیان آور به اداره کارو تامین اجتماعی مراجعه و شکایت خود را تحویل بده واحد بازرسی تحقیق کنند

با سلام خیر قانونی نیست و به بازرس اداره کار مربوط محل اعلام نمایید.

سلام
خیر قانونی نیست. شما می توانید از طریق اداره کار مورد را پیگیری نمایید.