آیا دادگاه تهران باز بنده رو احضار خواهد کرد در این شرایط کرونایی؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۹ #36273350

با سلام
بنده اهل استان کرمان هستم در خرداد ماه ۹۸ فردی از تهران به بنده فحاشی و خانواده ام را تهدید به ضرب و شتم کرد بنده به هیچ عنوان جوابی به ایشان ندادم و فردای ان روز به صورت نیابتی شکایت کردم و بعد از گذراندن مراحل مختلف دادگاه ۷۴ ضربه شلاق و ۲ سال حبس به صورت ۳ سال تعلیق حکمی برای ایشان صادر کردند حال ایشان به همان صورت نیابتی در تهران از بنده به قصد تلافی شکایت کرده اند مبنی بر اینکه تهدیدشان کردم بدون داشتن هیچ مدرکی از من چون بنده جوابشان رو به هیچ وجه ندادم و وقتی برای بازپرسی رفتم متوجه شدم ایشان با متنی ساختگی از قول من خودشان رو تهدید کرده اند و با امضای ۴ نفر از اعضای خانواده اش استشهاد نامه ای جمع کردند و گفتند که آن متن متعلق به من است و ادعا کردند که این متن در تلگرام بوده من هم در کمال تعجب از این موضوع در دفاعیه خودم گفتم این متن مال من نیست و ایشان را تهدید نکرده ام و حکمی که برای ایشان قبلا صادر شده بود را پیوست پرونده کردم و بعد از گذشت ۵۰ روز انتظار منع تعقیب خوردم ایشان در مهلت ۱۰ روزه ی اعتراض خود لایحه ای اعتراضی ای تنظیم کرده و باز هم به دروغ گفته یک شب در طی این ۵۰ روزی که هر دو انتظار برای حکم کشیدیم بنده دم خانه ای ایشان رفته و ایجاد رعب و وحشت و عربده کشی کرده ام در صورتی که خدا شاهده روح من اصلا از این ماجرا خبر نداره و در شهر خود بوده ام تمام این مدت را و باز هم به صورت ساختگی این موضوع را مطرح و استشهاد محلی جمع کرده حال با این تفاسیر نظر شما راجع به این پرونده چیست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا منظوراز شکایت نیابتی چیه من متوجه نشدم

باسلام
دفاعیات خودرامستندومستدل ارایه کنیدبه شعبه ودرجلسات شرکت کنیدتادردادرسی محکوم نگردید

درصورت عدم ارائه مدرک کافی منع تعقیب تایید خواهد شد

درود
اگر دلایل معتبر نداشته باشند منع تعقیب تایید می شود.

باسلام شما رای محکومیت ایشان را به بازپرس یا دادیار اعلام نمایید و ایشان بایستی مدارکی دال بر تهدید به دادسرا ارایه نماید.