با توجه به اینکه همسرم ده برابر بیشتر از ارزش به روز مهریه دریافت کرده چه اقدامی جهت برگرداندن ما به تفاوت ارزش به روز مهریه نسبت به ملک جدید یا ابطال سند مالکیت میتوانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #36270195

سلام
ده سال پیش منزلی داشتم و فروختم و به همسرم وکالت شفاهی دادم تا درمکانی دیگر منزلی احداث کند و پول حاصل از فروش منزل اول در اختیار ایشان قرار دادم همسرم زمینی به نام خود خرید و توسط معتمد خود اقدام به احداث منزل جدید نمود بعد از مدتی همسرم مطالبه مهریه بیست سال پیش خود را کرد که وجه رایج بود و گفت منزل جدید که با پول تو ساخته میشود به عنوان‌ مهریه به نام خودم ثبت سند میکنم حال بعد از گذشت ده سال از ثبت سند به نام همسرم متوجه شدم ارزش روز مهریه همسرم یک دهم ارزش ملک ساخته شده در ان زمان بوده است

(شایان ذکر است که در هیچ دفتری قید نکرده ام منزل جدید به عنوان مهریه یا هبه یا هر عنوان دیگری به همسرم داده ام و صرفا وجوه فروش منزل اول به حساب معتمد و پیمانکار ایشان واریز نموده ام )
عنایت بفرمایید
۱_ با توجه به اینکه در پرداخت مهریه همسرم ده برابر بیشتر از ارزش به روز مهریه از بنده دریافت کرده چه اقدامی جهت برگرداندن ما به تفاوت ارزش به روز مهریه نسبت به ملک جدید یا ابطال سند مالکیت میتوانم انجام دهم ؟
۲_نظر به اینکه همسرم به میزان ده درصد در زمان ساخت از پول خود در منزل هزینه کرده است
شرایط حقوقی در ابطال سند یا اصلاح میزان مالکیت همسرم چگونه خواهد بود ؟
۳_با توجه به اینکه همسرم در آن زمان بر حسب بی اطلاعی بنده از ارزش به روز مهریه بنده را از مالکیت شش دانگ منزل خارج کرده می توانم دادخواست کلاه برداری تنظیم کنم ؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باشهادت شاهد واثبات واریز وجه به حساب ایشان اثبات میشود وحتی می توانید اگر پرینت واریز وجه رادارید ازایشان شکایت کنیو