امکان تعهد یک نفر دیگر در حضور اعضای شورا برای دین دیگری

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۴ #36241009

با سلام، من یک پرونده حقوقی در شورا به عنوان خواهان دارم، امروز یکی از آشناهای خوانده زنگ زد گفت ایشون یک شهر دیگه هستند، نمی‌تونن بیان. من پولی که بدهکاره رو میدم بعدا ازش می‌گیرم. من هم گفتم تا قبل فردا که جلسه رسیدگی هست واریز کنید تا رضایت بدم که هنوز واریز نکردند. الان اگر اون آقا که آشنای خوانده هست، فردا بیاد شورا من می‌تونم در حضور اعضای شورا یک تعهدنامه از ایشون بگیرم که ایشان بدهی خوانده رو تا فلان تاریخ پرداخت کنند و اعضای شورا به عنوان شاهد امضا کنند؟ آیا بعدا اگر نداد می‌تونم به استناد اون ازش شکایت حقوقی کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله می توانید.
تا زمان دریافت کامل وجه از رضایت دادن خودداری کنید.

سلام بعنوان تبدیل متعهد اینکار جایز نیست ولی اگر بعنوان ضمانت تعهد با شخص ثالث به توافق برسید بسیار خوب است

استرداد دعوا را مشروط به پرداخت کامل دین کنید .

با سلام،بله می توانید اما تا دریافت کامل وجه پرونده را مسترد ننمایید.

سلام
توصیه به ادامه پیگیری دادرسی می شود. در هر حال ایشان در هر مقطعی می توانند پرداخت کنند و شما انصراف دهید.

سلام چنانچه شخص ثالث تضمین لازم جهت پرداخت دین بدهند منعی ندارد لیکن پرونده را مسترد ننمایید بلکه تقاضای تجدید وقت رسیدگی جهت صلح و سازش نمایید تا در صورتی که مدیون یا شخص ثالث دین را ادا ننمودند بتونید روند رسیدگی پرونده را طی نمایید

با سلام
هرچند ایفای دین از جانب غیر مدیون نیز جایز است ولی توصیه می شود تا زمانی که طلب خود را نقدا وصول ننموده اید دعوای خود را مسترد نکرده و تا اجرای کامل رای آن را پیگیری کنید چون تضمینی نیست که آشنای خوانده در اجل مورد توافق، طلب شما را بپردازد.