امکان الزام به انجام تست سلامت توسط زوجه بابت مشکلات رفتاری

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۰ #36191896

همسرم (۴۲ساله) با القا گردن توهمات به ۲ پسرم و نیز بی‌علاقه بودن به پسر بزرگم (۱۷ساله) باعث شد پسر بزرگم به مرز خودکشی برسه و پسر کوچکم(۸ساله) که با من رابطه بسیار عمیق داشت، اکنون جرات روبرو شدن با من را ندارد. چرا که همسرم با غش کردن و نمایش‌های مختلف پسر کوچکم را از من و خانواده من ترسانده. در حالی که قبلا پسرم بهترین لحظه‌ها رو در کنار من و خانواده‌ام می‌گذراند. از دیگر رفتارهای همسرم افکار و رفتار کودکانه، خرید وسایل کودکانه برای دکوری و تقلید رفتار فیلم‌های هندی، استفاده از پسر کوچکم برای گول زدن پدر و مادر و ضمنا حدود یک‌ساله که پسر کوچکم رو با خودش برده و به خاطر قبول نکردن خانواده‌اش در ویلای پدرم ساکن شده و با استفاده از پسرم آن‌ها را تحت تاثیر گذاشته تا هزینه‌ی خودش را از آن‌ها بگیرد و نیز پدر و مادرم را با دروغ‌های عجیب و غریب با من دشمن کرده است. حال چگونه او را وادار به انجام تست سلامت روانی کنم؟چرا که به هیچ عنوان برای رفتن نزد روانشناس همکاری نمی‌کند. با سپاس.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با طرح پرونده طلاق از جهت جنون زوج پرونده اتوماتیک به سمت پزشکی قانونی میرود در غیر اینصورت امکان الزام وجود ندارد

سلام سخته ولی باوجود ادله کامل دادخواست حجر بدین

شما باید با جمع آوری ادله مانند فیلم از رفتار های ایشان حضانت را از ایشان بگیرید.

سلام بنظرم باید دادخواست حجر بدید

با سلام
متاسفانه تا خودشان همکاری ننمایند اقدام خاصی متصور نیست.

سلام علیکم
به نظر بنده راه حل قانونی وجود ندارد .زیرا با عنایت بر اقامه دعوی به هر خواسته ای از جمله حجر ،الزامی به حضور خوانده در جلسه دادرسی یا مراجعه به پزشکی قانونی جهت تست سلامت و روان نیست .و در صورت عدم حضورهمسر مثبت ادعای شما نخواهد بود .

سلام در صورت حاد بودن مشکلات اخلاقی و رفتاری می توانید دادخواست حجر ایشان را مطرح نمایید