آیا میتونم اقدام کنم برای دیه که در ماه حرام هم بوده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷ #36158452

سلام
ببخشید ۱۵ شهریور ۹۸ توسط همسرم مورد ضرب و جرح قرار گرفتم لبم پاره شد و گردنم کبود شد و کمرم رو محکم به دیوار کوبید که تا دو ماه درد شدیدی داشتم اما برای حفظ زندگی سکوت کردم الان رفتم بعد از تقریبا یکسال دکتر ام آر آی نوشتن که گفتن مهره ۱۱ کمرم شکسته و ارتفاعش کوتاه شده حالا الان هنوز یکساا نشده آیا میتونم اقدام کنم بدای دیه در ماه حرام هم بوده و چطور میتونم این رو اثبات کنم

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تغلیظ دیه فقط در مورد فوت اعمال می‌شود

دیه در این خصوص شامل تلغیذ نمی شود، می توانید شکایت خود را مطرح نمایید

با سلام
بله شما میتوانید اقدام به شکایت علیه همسرتان به جرم ضرب و جرح اقدام نمایید
اما برای این امر بایستی شاهدی یا مدرکی و یا هر دلیلی که ادعای شما را اثبات نماید لازم است
و نیز دیه در ماه های حرام ( تغلیظ ) صرفا برای قتل میباشد