دعوی بابت مطالبه نفقه زوجه علی‌رغم زندگی در منزل مشترک با امکانات

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۵ #36151751

با سلام و خسته نباشید، خانم بنده با مراجعه به دادگاه بابت نفقه اقدام کرده. چند روز پیش جلسه دادگاهی داشتیم. ایشان مستندات خودش را ارائه کرد و من هم مستندات خودم رو ولی برای من جای سواله خانمم داخل خانه من داره زندگی می‌کنه با من، خوراک و پوشاک خانه با امکانات خوب محیا هست ولی از آن طرف دادگاه قرار کارشناسی داده. حال من باید چکار کنم؟ ممنون بابت راهنماییتون.

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر اینطور که شما می گویید باشد درخواست ایشان رد می شود

با سلام
حضور همسر شما در منزل مشترک می تواند اماره ای بر پرداخت نفقه باشد.
می توانید به شهادت شهود، فیش های واریز و ... برای اثبات پرداخت نفقه استناد کنید.

سلام باید این موضوع زندگی و تامین نمودن هزینه ها را برای شعبه و کارشناس ثابت نمایید

سلام
نفقه همان تامین مسکن و خوراک و پوشاک و ... است؛ در واقع در صورت عدم تامین این موارد، کارشناس بهای آن را تعیین خواهد کرد. با ارائه استشهادیه و معرفی شهود به دادگاه، حضور و سکونت ایشان در منزل خود را اثبات بفرمایید‌.
موفق باشید

با سلام،حضور خانم در منزل مشترک و تهیه مایحتاج خورد و خوراک و هزینه های درمان و ... اماره ای بر پرداخت نفقه هست. زمانی که کارشناس تعیین شد همه این موارد رو بفرمایید. و حتی میتونید استشهادیه محلی مبنی بر پرداخت نفقه و یا رسید مواد غذایی یا هزینه های درمان یا رسید واریز وجه به حساب خانم رو به عنوان دلیل ارائه بدید.

سلام، زیر یک سقف زندگی کردن زوجین خود اماره ای است بر پرداخت نفقه زوجه

با سلام
به حضور و زندگانی ایشان در منزل مشترک به عنوان اماره ای بر تادیه نفقه استناد کنید.