حکم جعل سند غیر رسمی چه میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۶۳ #36113583

با سلام حکم جعل سند غیر رسمی چی هست در قانون آمده ۶ الی ۲ سال حبس یا ۳ تا ۱۲ میلیون ریال جریمه به نظر شما چون سوء سابقه ندارم و در جلسات اتهام را بدلیل کم تجربه بودن و آشنا نبودن به قوانین قبول نمودم، حکمش حبس است یا جریمه نقدی و حداقل یا حداکثر چقدر؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ممکن است دادگاه در مجازات شما تخفیف قائل شود و به جریمه نقدی بسنده کند.

بسمه تعالی : در فرض سوال شما برادر عزیز دو حالت متصور است که میتواند در شدت و تسهیل مجازات شما موثر باشد و آن اینست که : ۱}در سند عادی که جعل کردید طرف چقدر متضرر گردیده و جعل در اسناد مالی بوده یا غیر مالی و آیا پس از نتیجه خاصله طرف شما متوجه جعل شده و شکایت کرده یا قبل از اینکه شما به هدف برسید متوجه شدند و شکایت کردند: این جوابها اگر مثبت باشد اشد مجازات برای شما در نظر گرفته میشود و مشمول هیچگونه تخفیفات مجازات هم بالقاعذه نخواهید شد .
۲} اگر در غیر دوایر دولتی یا سامانها و ارگانهای دولتی و نیمه دولتی مورد استفاده قرار داده باشید و نتیجه نگرفتید مجازات شما تبدیل به جزای نقد بدل از حبس خواهد شد

حداقل و حداکثر را قانون مشخص کرده است
حال تنها این دست قاضی است که چگونه رای دهد
توصیه می شود ابراز ندامت و توبه خود را به گونه ای به قاضی نشان دهید که با توجه به سو سابقه نداشتنتان کمترین مجازات ممکن برایتان در نظر گرفته شود