اگر سهم مادر رو بهشون ندم، آیا ایشون می توانند شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۷ #36104125

بنده ۵ سال پیش با خواهرم در منزل اجاره ای من زندگی می کردیم ایشون یک وکالت تام دادند برای فروش ماشینشون به بنده با رضایت خودشان ماشین فروختیم
بعد از دو سال به خاطر مشاجره و دعوا از هم جدا زندگی کردیم ایشون بعد ۵ سال از بنده به خاطر فروش مال غیر شکایت کردند و دادگاه حکم زندانی و و رد مال.. دادند بعد و ما به دادگاه تجدید نظر اعتراض نوشتیم دادگاه در باب نظر اعتراض ما کا علام کرده که صرف نظر از رضایت شاکیه به دلیلی عدم دلایل کافی از عدم اطلاع فروش خودرو حکم براعت داده است قبل از امدن حکم تجدید نظر خواهرم به من زنگ زد گفت رضایت می دهد در صورتی که ارثیه مادرش بهشون ببخشه
اکنون با امدن رای دادگاه تجدی نظر و رضایت خواهرم مبنی بر بخشیدم سهم ارث مادری اگر سهم مادریم بهشون ندم ایا ایشون می توانند شکایت کنند از بندهم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نحوه توافق شما با خواهرتان دارد . بدون اطلاع از جزییات امکان ارائه پاسخ وجود ندارد .