بابت فریب در ازدواج، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۱ #36098554

با سلام و خسته نباشید..
من خانمی ۲۳ ساله هستم ۱۱ ماه زندگی مشترک داشتم اما درحال حاضر شکایت دادم میخوام جدا شم و تازگی متوجه بیماری همسرم شدم و حتی طی این مدت دفترچه بیمه شون رو از من مخفی میکنن سندرم ارگاسم مردان دارن و همه ی علائم هاشو دارن من میخوام از این طریق شکایت کنم و این بیماری صعب العلاج هست در این زمینه راهنماییم کنید ممنون.

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید مشخص گردد بیماری به بعد عقد مربوط میگردد یا قبل از آن
در صورت اثبات به صعب العلاجی میتوانید نکاح را فسخ نمایید

شما میتوانید با شکایت از بیماری ایشان و اینک بیماری نامبرده قبل از ازدواج بوده و همچنین به دلیل ناتوانی جنسی میتوانید شکایت و درخواست طلاق نمایید

باتقدیم دادخواست واثبات آن می توانید نکاح رافسخ کنید

تقاضای فسخ نکاح را در دادگاه خانواده مطرح نمایید تا همسرتان به پزشکی قانونی معرفی شود . النهایه دادگاه مطابق نظریه پزشکی قانونی اظهارنظر خواهد نمود .

سلام.شما میبایست مشخص کنید که این بیماری به قبل از ازدواجتون هستش یا بعد از آن.شما باید صعب العلاج بودن بیاری رو اثبات کنی از طریق گواهی از پزشکی قانونی.

عیوب ایشون باید در زمان عقد بوده باشد نه بعد از عقد و شکایت کیفری تدلیس در نکاح و یا حقوقی فسخ نکاح میتوان مطرح کرد