با این تفاسیر راهی برای بازگشت به کار بنده با درخواست اعمال ماده ۷۹ هست یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۴ #36081416

مدت ۵ سال در دادگستری استان کرمانشاه مشغول به کار بودم که به علت درگیر شدن در یک پرونده کیفری به اتهام تحصیل مال از طریق نا مشروع با احکام صادره از هسته گزینش کرمانشاه و قوه قضائیه قبل از صدور حکم قضایی از کار بیکار شدم در صورتی که در پرونده فوق ذکر که کپی آن به پیوست میباشد قرار منع تعقیب بنده در شعبه دادستانی شهرستان هرسین صادر شد که بنده به دیوان عدالت اداری جهت بازگشت به کار شکایت کردم ولی با توجه به مدارک و مستندات بنده ائم از حکم قرار منع تعقیب، استشهادیه محلی، استشهادیه مسجد، گواهی حسینیه محله، لوح تقدیرهای صادره از طرف معاونت مالی پشتیبانی دادگستری کرمانشاه و نیز لوح تقدیر از اومور فرهنگی قوه قضائیه در خصوص مسابقات قرآن در خانه و ... که همگی در پرونده بنده موجود میباشد نسبت به درخواست اینجانب نه در شعبه بدوی (شعبه ۴۴) و نه در شعبه ۲۶ تجدید نظر هیچگونه ترتیب اثری داده گویا هسته گزینش قوه قضائیه به برگه ای در پرونده بنده که در آن اعتراف به اخذ مال بوده اسناد نموده اند که ولله بنده از ترس تهدید به بازداشت موقت و زندان آنها را بیان نمودم چون پرونده بنده در ابتدا تحقیقات به وسیله رئیس دادگاه بیستون که خود شاکی پرونده و گزارش دهنده بود پیگیری و تکمیل شد که با ایراد رد دارس پرونده به دادسرای هرسین ارجاع شد که با برسی ها و پیگیری های دادستان محترم دادسرای شهرستان هرسین معلوم و نمایان شد که بنده هیچگونه مال یا مبلغی دال بر اخذ رشوه نداشته ام

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اعمال ماده ۷۹ در خصوص احکامی است که خلاف بین و روشن شرع یا قانون در آنها صورت گرفته و برابر این ماده ، موارد مذکور به سمع ریاست دیوان عدالت اداری رسیده و در صورت پذیرش ایشان ، پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض ارجاع خواهد شد . از این رو پذیرش درخواست شما منوط به مدارک و دفاعیاتی است که برای اثبات وقوع خلاف شرع یا قانون ارائه می کنید لذا بدون اطلاع از موارد فوق امکان پیش بینی مثمرثمر بودن یا نبودن درخواست امکانپذیر نخواهد بود .